Secure Connection Solutions

Sikeresen lezártuk legújabb, biztonságtechnikai projektünk termékfejlesztési időszakát. A Secure Connection Solutions néven futó, biometrikus azonosíton alapuló biztonságtechnikai rendszer az OTT-ONE cégcsoport és stratégiai partnere, az iSRV Zrt. közös fejlesztése.

E termékek magas biztonságú kommunikációt tesznek lehetővé, mind a hang-, és videó alapú kommunikáció, mind a biztonságos file átvitel területén. A termékek különleges kialakítású, teljesen egyedi fejlesztésű hardware és software elemekből épülnek fel, és lehetőséget biztosítanak bizonyos felhasználói köröknek egyedi titkosítási megoldások igénybe vételére.

Mindez, valamint a világ biztonságtechnikai piacán tapasztalható hatalmas növekedés megerősíti a cégcsoportot abbéli törekvésében, hogy ezen üzletágát a jövőben folyamatosan fejlessze. A Társaság meggyőződése, hogy globálisan is folyamatosan növekszik az igény a legkorszerűbb, biometrikus azonosítást használó technológiák alkalmazására. Erre figyelemmel a Társaság a következő időszakban még jelentősebb hangsúlyt kíván helyezni biztonságtechnikai megoldásai nemzetközi értékesítésére és külföldi partnerek felkutatására.