Magasfokú védelemmel ellátott, specializált gyártóüzem fejlesztésébe kezd az OTT-ONE

Magas szintű IT biztonság mellett, okosmegoldások használatával működő gyártóüzem, illetve ehhez kapcsolódóan specializált, innovatív gyártókörnyezet fejlesztésébe kezd az OTT-ONE. A közel 700 millió forint összértékű projekt megvalósításához a társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretéből több mint 310 millió forintról szóló támogatást nyert el. A fejlesztési munka várhatóan a 2021-es év folyamán fejeződhet be.

Összesen közel 700 millió forint értékű fejlesztésbe kezd az OTT-ONE, amelynek megvalósításához a társaság a „Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” tárgyú GINOP pályázat keretében több mint 310 millió forintról szóló támogatást nyert el.

A fejlesztési munka – amely az OTT-ONE vidéki telephelyén valósul meg – során egy elektronikai eszközöket gyártó beültető (SMD) üzem létrehozása, valamint egy innovatív, specializált gyártókörnyezet kialakítása a cél. A projekt keretében a zárt gyártási folyamatok olyan okos megoldásokkal kerülnek biztosításra, amelyek által garantálható a teljes folyamat magas szintű IT biztonsága. A projekt fejlesztési munkálatai tervezetten a 2021-es év folyamán fejeződhetnek be.