Több mint 1 millió euró értékben értékesítette online oktatási megoldását az OTT-ONE

Újabb külföldi megrendelő részére értékesítette az OTT-ONE online oktatási megoldását. A megállapodás értelmében a társaság több mint 1 millió euró értékben szolgáltat internetes távoktatást, illetve távoli munkavégzést lehetővé tevő rendszert a megrendelő részére.

A koronavírus-járvány megjelenése által bizonyos globális, életvitelbeli tendenciák – a távmunka, illetve az online oktatás térnyerése – tovább gyorsultak, így az OTT-ONE streaming, illetve online oktatás területét érintő fejlesztései iránt a rendkívüli helyzet kezdete óta a megszokottnál is fokozottabb érdeklődés mutatkozik. Mivel a járvány hatásai várhatóan hosszú távon is jelen lesznek, a társaság ezen üzletágai, fejlesztései a továbbiakban is a core tevékenység részét képezik.

Az OnlineLearningPlatform (OLP) olyan innovatív, streaming alapú oktatási keretrendszer, amely ötvözi a digitális tréningrendszerek és a különféle online kommunikációs platformok sajátosságait, emellett az egyéb piaci, külföldről üzemeltetett megoldásokhoz képest lényegesen magasabb szintű adatbiztonságot nyújt. Így az általános e-learning célok mellett speciális coaching tevékenységek és vállalati képzések területén is felhasználható.