Az OTT-ONE Kolumbiában járt

Az OTT-ONE cégcsoport és stratégiai partnere, az iSRV Zrt. 2017. október 20-án Kolumbiában, Bogotában Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma általi hivatalos meghívás keretében részt vett a bogotai magyar nagykövetség megnyitó ünnepségén és a hozzá kapcsolódó üzleti eseményeken. Ennek keretében Májer Bálint úr, a Részvénytársaság elnöke négy másik magyar céggel együtt lehetőséget kapott, hogy a nagy számban összegyűlt kolumbiai cégek képviselőinek egy előadás keretében ismertesse a cég biztonságtechnikai megoldásait.

Az eseményen az OTT-ONE Nyrt. és az iSRV Zrt. ünnepélyes keretek között, Szíjjártó Péter Külügyminiszter Úr jelenlétében háromoldalú együttműködési szerződést írt alá a medellini székhelyű ESU (Empresa para la Seguridad Urbana) társasággal, mely Kolumbia egyik meghatározó biztonságtechnikai cége. Ezen együttműködés keretében a felek együttesen szándékoznak vénaszkennerre alapuló biztonságtechnikai megoldásokat értékesíteni a nagyobb kolumbiai városokban.

Az OTT-ONE Nyrt. és az iSRV Zrt. megkezdte továbbá a tárgyalásokat a kolumbiai hadsereg tulajdonában álló innovációs központtal közös kutatási projektek indítása, valamint esetlegesen közös kolumbiai vállalat létrehozatala végett. A közös együttműködés céljai között a nemrégiben kifejlesztett Secure Connection Solutions névre hallgató kommunikációs rendszer használata is szerepel.