Online oktatás

Élményszerű, hatékony online tanulás-, tréning; módszertani és digitális pedagógiai tanácsadás

 

Online oktatási platformunk partnerünk, az iSRV Zrt fejlesztéseként jött létre. Cégünk e fejlesztésbe  kapcsolódott be. Az onlinelearningplatform.com alatt elérhető rendszert működését saját, több mint 800 gépből álló szerverparkunkkal is támogatjuk.  Felismertük, hogy az online oktatás igénye már alapvető elvárás a szervezetekben, de a hallgatókban és a munkavállalókban is. Erre az egyre erőteljesebb igényre modulárisan felépített, teljes mértékben a megrendelő igényeire szabható online oktatási rendszerünkkel nyújtunk megoldást. Nem csak rendszert, de tanácsadást és támogatást is kínálunk, annak érdekében, hogy a megrendelőnek üzletileg hatékony, a felhasználóknak pedig élményszerű fejlődést biztosítson online képzési rendszerünk és módszertanunk.

Felhasználási lehetőségek

Vállalati tudásfejlesztés online platformunkkal = módszertanilag és költségszinten is hatékonyabb tudásmenedzselés a kisvállalatoktól egészen a multinacionális nagyvállalatokig. Kapcsolt szolgáltatásként tartalom előállítási, HR inszentíva és digitális tréning módszertani tanácsadást nyújtunk, hogy teljes körűen beépüljön megoldásunk az adott szervezetbe. Oktatási megoldásainkon túl a keretrendszerrel, maximális IT biztonság mellett vezetői vagy csoportmegbeszélések zárt platformja is elérhető.

Oktatási, képzési intézmények: a nyelviskoláktól egészen az egyetemekig szerteágazó lehetőséget kínálunk a kurzusok digitalizációjában. Tanácsadásunk ebben a szektorban is biztosított, szakértőink korábbi tapasztalatai ezen a téren is megalapozottak, nemzetközi és hazai projektekben szerzett referenciákkal. Rendszerünk a video streaming segítségével online coachingra, konzultációkra és magánórákra is keretet nyújt.

Egészségügy: Kreditpont-szerző kurzusok, online rendelő illetve videó streaming alapú orvosi tudásmegosztás – csak néhány kiemelt projekt azok közül, amelyen dolgozunk. Online oktatási platformunk ebben a szektorban is széleskörű lehetőséget biztosít a tudásfejlesztésre, kapcsolatépítésre de akár a digitalizált szakorvosi ellátásra is.

Tanácsadás és technikai support – Néhány kiemelt terület tanácsadói és üzemeltetési támogatásunkból:

  • Általános rendszer-alkalmazás (minden megrendelőnek nyújtjuk)
  • Online pedagógia (elsősorban oktatási intézményeknek)
  • Digitális tréning módszertan (leginkább vállalatoknak, illetve az üzleti szegmensben ajánljuk)
  • HR és pedagógiai inszentívák az élményszerű tanulásért (mind üzleti területen mind pedig oktatási intézményeknek hasznos)
  • Szervezeti tudástérkép meghatározása, mely ideális a HR profilok kialakításához és a tréning-igények feltérképezéséhez, valamint a tudásszint szerinti kulcs-pozíciók felismeréséhez ( leginkább üzleti ügyfeleknek javasolt).
  • Hatékonyság-növelő módszertanok (a rendszerből kinyerhető vállalati előnyöket mutatjuk meg a Megrendelőnek)
  • A rendszer bevezetését önálló projektként IT szakembereink a Megrendelőnkkel közösen menedzselik, akik a bevezetést követően mind technikai mind online oktatási supportot is igényelhetnek
  • Igény esetén tartalom-gyártást végzünk, illetve tartalom előállításra vonatkozó tanácsadást is nyújtunk
  • Video stúdió

Bár a platformon alkalmazható videó tartalom elkészítésének nem kritériuma a stúdiómunka, de Igény esetén professzionális stúdiónkban Megrendelőink elkészíthetik saját video tartalmaikat, melynek technikai kivitelezésében is támogatást nyújtunk.