Esport

Rendezvények szervezése, tanácsadás, élő közvetítés

Esport tevékenységeink

Üzleti tanácsadás

Magas szintű támogatást nyújtunk partnereinknek, befektetési lehetőségeket kutatunk és képviselünk. Jogi képviselettel és inkubációval segítjük a piaci szereplőket: esportolókat, multigamer csapatokat, edzőket, menedzsereket, csapattulajdonosokat, kommentátorokat, rajongókat.

Edukáció

Játékos oktatást, nemzetközi standardok alapján szakkomentátori képzéseket, edzéseket szervezünk. Olyan fejlesztők szakmai előrehaladását segítjük, akik képességeiket a játékfejlesztési piacon szeretnék kamatoztatni.

Rendezvényszervezés

Esport és gaming rendezvények tervezése, lebonyolítása, szponzorok felkutatása, brand képviselet.
Nemzetközi roadshow-k lebonyolítása.

Szakkommentálás

Európai „talent pool-unknak” köszönhetően számos nyelven lokalizálunk esport eseményeket. Mobil esport stúdió üzemeltető partnerünknek köszönhetően Európa legkülönbözőbb pontjain tudunk közvetítéseket lebonyolítani.

Exponenciálisan növekvő iparág

Folyamatosan keressük azokat a technológiai területeket, piaci lehetőségeket, amikben hosszútávú fejlődési lehetőséget, kihívást és potenciált látunk.

Így kezdtünk el foglalkozni az esporttal 2016. elején. Azt látjuk, hogy az elektronikus sportok – a kompetitív videojátékok iparága már Magyarországon olyan érettségi szakaszba ért, amire érdemes odafigyelni és üzletet építeni rá.

Egyik legnagyobb partnerünkkel a Telenor Magyarországgal 2016 márciusában megszerveztünk és lebonyolítottunk egy akkor egyedülálló esport bajnokságot, a Telenor MyTV League of Legends Kupát. A jelentkező száma minden várakozásunkat felülmúlt, az élő adásokat Magyarország legismertebb esport szakkomentátoraival közvetítettük, kizárólagosan a MyTV ingyenesen elérhető gaming popup csatornáján. A platformon belül nézettségi rekordot döntöttünk. Az esemény viewing party-ján és a díjátadón több száz rajongó gyűlt össze szurkolni kedvenc csapatának vagy elismerésüket kifejezni a nyerteseknek.

Innentől már nem volt kérdés számunkra, hogy olyan kompetenciát építsünk, amivel még nagyobb projekteket tudunk megvalósítani.

Szakmai kompetencia

Napjainkban már egy olyan szakértői csapat támogatja a munkánkat, ami már több mint tíz éve foglalkozik az esporttal, tartalom előállítói vagy üzletfejlesztési oldalról.

Célunk, hogy Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legismertebb esport üzleti-hálózatát hozzunk létre olyan szakemberekkel vagy csapatokkal, akiknek a segítségével világszínvonalú versenyeket, rendezvényeket, ligákat szervezhetünk és magas minőségi, élő, online tartalmat gyárthatunk.

Technológiai megoldásainkat, kompetenciáinkat így egy olyan területtel bővítjük, ami szinergikusan épül be portfólionkba, hogy a marketingpiac legnagyobb szereplőinek adhassunk szakmai támogatást, azért, hogy a lehető legszélesebb közönséget érhessék az elektronikus sportokon keresztül.

Kiegészítő szolgáltatásaink

Digitális marketing

Élő közvetítés

Online tartalmak előállítása

Média monitorozás és előállítás