Professzionális Videó Streaming (VOD) és Interaktív Reklám megoldások üzleti ügyfeleknek

Szolgáltatásaink

Tárolás

Beszerezzük, tároljuk, eljuttatjuk

Sok éves tapasztalatunkkal, valamint megbízható partnereink segítségével, széles spektrumban tudunk mozifilmeket és sorozatokat kínálni az Ön cégének is. Technikai tudásunkkal, speciális, a piacon már bizonyított alkalmazásainkkal, prémium videó tartalmai megfelelő minőségben és kiemelten biztonságos csatornán jutnak el az előfizetőihez. Szaktudás nem szükséges!

Üzemeltetés

Program menedzsment

Itt kezdődik a varázslat! Saját fejlesztésű tartalom menedzser szoftvereinkkel, Ön szabja meg, ki, mikor mit érhet el. Kövesse nyomon speciális grafikai felületeken, real time módon a fogyasztást, és ez előfizetési szokásokat. Állítson fel szabályokat, alakítson ki speciális ajánlási algoritmusokat, mely segítségével maximalizálhatja bevételeit.

Értékesítés

Click, Pay, Play!

Minden képernyő az Ön üzlete is egyben! Válasszon számos saját fejlesztésű applikációnk közül. Válasszon fizetési lehetőséget. Alakítsa ki saját brandjét pár kattintással. Központi integrált rendszereinkben a változtatások (árak, akciók, fizetési módok) azonnal, minden platformon egységesen megjelennek.

Reklám

További bevételt szeretne?

Engedélyezze saját fejlesztésű Interaktív Reklám megoldásainkat tartalmain, mellyel extra profitot termelhet, külön beruházás nélkül. Ingyen tartalmakat adna ügyfeleinek? Nem probléma, reklámbevételei fedezni fogják a jogdíjakat.

Platformok

diver_icon

Set top box

mac_icon

Számítógép

console_icon

Játék konzol

Mobile_icon

Okos telefon

TV_icon

Okos TV